Piraeus.kgm630 fabrikant van droge transformatorenHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

  • vrijgavetijd:2022-11-29 21:23:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:157
  • Korte omschrijving:

    Piraeus.kgm,Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais n

Artikel inhoud

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Look van olie van de radiator

Piraeus.kgmWanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, kan de belasting worden aangesloten.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen,Piraeus.kgmtransformator voor stroomherstel,Piraeus.kgmWat zijn de olie onderdompelde transformatoren bescherming, handel, luchthavens,Piraeus.kgmModel van olie ondergedompelde transformator, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Wat is de belangrijke rol van de transformator


Piraeus.kgm630 fabrikant van droge transformatorenHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?



Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Korting?Wiringwijze van droge transformator:

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.


Piraeus.kgm630 fabrikant van droge transformatorenHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?



Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Focus op ontwikkelingIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Piraeus.kgmIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Piraeus.kgmOverige productinformatie
  • CarrigalineVaste hydraulische instapbrugHoe de verwerkingsgraad van het productoppervlak te verdelen

    CarrigalineVaste hydraulische instapbrugHoe de verwerkingsgraad van het productoppervlak te verdelen

  • RevitalisatieVolledig zelfrijdend hefplatformBasistype:

    RevitalisatieVolledig zelfrijdend hefplatformBasistype:

  • Goedenavond.Transformer reverse power transmissieHoe te repareren na corrosie?

    Goedenavond.Transformer reverse power transmissieHoe te repareren na corrosie?

  • Fenyang.2 meter hoog beweegbaar klein hefplatformVeel voorkomende storingen

    Fenyang.2 meter hoog beweegbaar klein hefplatformVeel voorkomende storingen

  • Fenyang.SchaarvorkheftruckwagenHet effect van onbemande operatie

    Fenyang.SchaarvorkheftruckwagenHet effect van onbemande operatie

  • San SeveroIntelligent hydraulisch hefplatformDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikke

    San SeveroIntelligent hydraulisch hefplatformDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikke

  • Vasa.Installatie van elektrische liften voor brandbeveiligingOrigineel

    Vasa.Installatie van elektrische liften voor brandbeveiligingOrigineel

  • Vasa.Elektrisch synchroon hefplatformFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaardige on

    Vasa.Elektrisch synchroon hefplatformFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaardige on

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!